Accede a la tienda on-line

martes, 25 de marzo de 2014

Clauers Playmòbil per a la presentació de l'AryaFa molt temps que hauria d'haver escrit aquesta entrada, però els qui em coneixeu sabeu que he tingut una sèrie de canvis (positius!) en la meva vida que, juntament amb  (per sort) la feinada que sempre em busco, han fet que fós impossible sentar-me a escriure fins avui.
Ara mateix tinc un parell més d'entrades que em fan molta il.lusió publicar però fins que la feina no estigui acabada, no podré aconseguir bones fotos per ensenyar-vos. Però espero que abans del maig (que és quan desapareixeré uns dies) ho hagi complert. Em passen els mesos volant, a una velocitat increïble... Això és bo o dolent?
Bé, anem per feina. Al novembre, l'Arya, la petita d'uns bons clients i millors persones, va fer el seu primer anyet i els seus pares van aprofitar per fer una bonica cel.lebració de presentació. I van decidir obsequiar als presents a la seva festa amb un original clauer dels mitiquíssims Playmòbils (totalment originals!)
Espero que haguessin agradat molt, sempre que en tenim a la botiga, acaben encantant als clients ;)Aquests models van ser els seleccionats, 3 "nenes" i 3 "nens"

I finalment el packaging de regal: 
N'hi havien molts, no recordo la quantitat exacte, però ben bé un exèrcit sencer :p                                      


Més informació: mungodoy@gmail.com
Facebook: Atzavara Reus
Botiga Atzavara: carrer Carnisseries Velles 5, Reus. Telèfon 977 34 52 98